Privatliv & Cookie politik

ROSKILDE MOBIL DYRLÆGE ApS

CVR-nr: 40040277

Hermed oversigt over privatlivspolitik og vilkår.

Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores website. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles i virksomheden og på website, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies.

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies som tredjeparter udføre statistik over:

  • com
  • com
  • dk

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig.

1) Som kunde hos Roskilde Mobil Dyrlæge ApS vil der blive ført journal over dit kæledyrs helbred. Journalerne føres igennem systemet Vettigo fra MIBIT ApS Cvr-nr:31580218 (benævnt databehandler1) og alle oplysninger ligger hos dem på servere. I journalen vil indgå oplysninger omkring dig som ejer (Navn, Adresse, Telefon nummer og E-mail). Vi beder IKKE om CPR nummer.

2) Hvis dit kæledyr skal urnekremeres sker dette hos Ada’s kæledyrskrematorium ApS Cvr-nr. 10330491 (benævnt databehandler2) – De vil i sådanne tilfælde modtage journal nummer men ingen oplysninger omkring dig som ejer medmindre der ønskes urnen tilsendt via GLS, da vil navn og adresse blive videregivet til Adas Kæledyrskrematorium.

3) E-mail oplysninger modtaget på kontakt@rmdl.dk, kontakt@roskildemobildyrlaege.dk eller kontakt@hjemmeaflivning.dk vil IKKE blive videregivet til tredjepart. Mail og hjemmeside hostes af one.com (benævnes databehandler 3). Mails slettes senest en gang halvårligt.

4) Hvis dit kæledyr mærkes med mikrochip, bliver dine oplysninger som ejer videregivet til Dansk Hunderegister eller Det Danske Katteregister via Den Danske Dyrlægeforening (DDD). DDD videreformidler oplysningerne, men opbevare dem ikke selv. Oplysningerne bruges til at finde frem til dig hvis dit kæledyr bliver væk (benævnes databehandler 4).

5) Som kunde har du mulighed for at betale med MobilePay som behandler dine betalingsdata (benævnes databehandler 5)

6) Som kunde har du mulighed for at betale med kort igennem kortterminal fra Izettle. Izettle behandler dine betalingsdata, og har her en Data Processing Agreement. (benævnes her databehandler 6)

7) Ved behov for laboratorie undersøgelse udføres disse hos et af følgende. Laboklin i Tyskland, Veterinært Diagnostisk Laboratorium i København eller hos Himmelev Dyreklinik i Roskilde. I disse tilfælde vil journal nummer blive påført men ingen andre oplysninger om dig som ejer videregives. (benævnes databehandler 7)

8) Ved bestilling af foder via webshop opsamles købers navn, adresse, telefon nummer samt mail adresse hos weebio.dk og videresendes til kontakt@RMDL.dk (weebio benævnes databehandler 8). Disse data overføres til Dechra som står for pakning og forsendelse af ordren (Dechra benævnes databehandler 9). Ved bestilling i webshoppen betales via mobilepay online betalingsløsning via QuickPay (databehandler 10) og Clearhaus (databehandler 11)

9) Ved behov for henvisning til anden klinik med henblik på videre udredning og behandling af kæledyr, videresendes journal samt ejers navn, adresse, telefon nummer samt mailadresse til henvisningsklinikken via mail.  Her kan ikke laves nogen databehandler aftale da henvisningsklinikken vil variere. Der indhentes mundtlig accept fra ejer på at disse data må videregives til henvisningsklinikken.

10) Ved behov for receptpligtig medicin videregives ejers navn og adresse til det ønskede apotek. Der kan ikke laves nogen databehandler aftale da apoteket vil variere. Der indhentes mundtlig accept fra ejer på at disse oplysninger må videregives til apoteket pr. telefon.

Sikkerhed
Der foreligger databehandlingsaftaler fra databehandler nr. 1,2,3 som har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Databehandler aftale er unødig i forhold til databehandler nr. 2,7 da der her udelukkende arbejdes med journalnummer og ingen personlige oplysninger.

Databehandler aftale er unødig i forhold til databehandler 4,5,6,10 og 11 da disse anses for dataansvarlige.

Der arbejdes pt. på at få databehandler aftaler med databehandler nr. 8 og 9

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som kunde, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at behandle dit kæledyr eller levere veterinært specifikt foder til din hoveddør. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår journal informationer slettes. Oplysningerne gemmes som det er beskrevet i Bekendtgørelse af lov om dyrlæger.

Mails og SMS meddelelser slettes senest efter 6 måneder.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Det kan f.eks. være i forbindelse med henvisning til anden dyrlæge/dyrehospital. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: [  kontakt@roskildemobildyrlaege.dk  ]. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes af Roskilde Mobil Dyrlæge ApS og publiceres af one.com . Webshoppen køres gennem weebio.dk

Vilkår som kunde hos Roskilde Mobil Dyrlæge

Tidsbestilling

Tidsbestilling kan forgå via telefon. SMS eller mail

Reminder

Der udsendes reminder 24 timer inden hjemmebesøg på SMS eller mail. Dette skal anses som en service og kan ikke med sikkerhed garanteres. Det samme gælder reminder om årlig vaccination/sundhedstjek.

Afbud

Afbud på tidsbestilling skal senest oplyses på telefon, mail eller SMS dagen før hjemmebesøg.

Ved afbud på aftaledagen vil det blive pålagt et afbestillingsgebyr på 200 kr. som straks skal betales via mobilpay nr- 865766.

Forgæves kørsel

Hvis ingen hjemme på adressen og dyrlægen derved er kørt forgæves, vil der blive pålagt fuldt honorar på 560 kr. + kørsel som straks skal betales via mobilepay nr- 865766

Ved hjemmebesøg hvor behandlingen ikke kan gennemføres, da betales fuldt honorar på 560 kr. + kørsel som straks skal betales via mobilapay nr- 865766. F.eks. Hvis en hund som skulle vaccineres nu har kastet op og derfor af helbredsmæssige hensyn ikke kan vaccineres eller dyrlægen ikke kan komme til at behandle hunden hvis denne er aggressiv

 

[ Roskilde Mobil Dyrlæge ApS]

[ Tofteengen 9]
[ 4000 Roskilde ]
Telefon: [  25 35 28 28]
Email: [  kontakt@roskildemobildyrlaege.dk  ]

Call Now Button